Even voorstellen

Mijn Pake Hendrik Sietzema (1911-1989) was tot 1936 werkzaam bij meubelmaker Postma in Drachten. Daarna startte hij Meubelfabriek Baron & Sietzema aan de 2e Parallelstraat in Drachten. In 1939 verhuisde het gezin naar Ureterp, eerst in het pand Buurt 114 (later Weibuorren 78) en in 1953 naar Weibuorren 74. Hij en enkele medewerkers maakten hoofdzakelijk dressoirs, eetkamerstoelen, tafels en kasten. Het liefst was Pake aan het werk in de werkplaats, dit was zijn lust en zijn leven. Hij stond bekend als een echte vakman. Later breidde het bedrijf uit met stoffering en woninginrichting.

In 1968 is het bedrijf overgenomen door mijn Heit Sietze Sietzema op 22 jarige leeftijd. Het bedrijf was toen al een complete Woninginrichting, waarbij hij zich eerst ook nog bezig hield met het stofferen van zitmeubelen. Als ondernemer in hart en nieren zorgde hij voor de doorontwikkeling en uitbreiding van het bedrijf.  Waaronder ook de bouw van een loods op De Gilden 12. In 2019 is hij op 73 jarige leeftijd gestopt met de winkel.

Ik, Henk Sietzema, treed  in de voetsporen van mijn Pake en Heit met “Werkplaats69”.

Met 30 jaar ervaring in de complete woninginrichting plaats en installeer ik alles wat u nodig heeft op het gebied van woningstoffering. Kernwoorden; eerlijk advies, vakmanschap en betaalbare prijzen. Door mijn jarenlange ervaring in de branche  kan ik u een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs bieden.

Woningstoffering is maatwerk en elke klant heeft zijn unieke wensen.

Ik zie het als een uitdaging om samen met u te komen tot een prachtig eindresultaat.